Az elektromos robogózás előnyei

A robogózás nyújtotta életérzés semmivel sem összehasonlítható, igaz? Ha megfordult már a fejedben, hogy robogóval közlekednél a mindennapokban - mutatunk 7 indokot, hogy az elektromos verzió mellett tedd le voksodat.

 1. Környezetbarát

  Ha a benzin- vagy dízel motorkerékpárok helyett elektromos motorokat használsz, nemcsak Te profitálhatsz belőle, hanem bizony a globális környezet is. Az e-robogók két fő “zöld jellemzője”, hogy csökkentik a karbon lábnyomot, illetve a közúti forgalom okozta szén-dioxid kibocsátást is. A folyamatosan fejlődő gyártási folyamatoknak hála még zöldebbé válhatnak kedvelt robogóid, például az utántölthető akkumulátoroknak köszönhetően. 

 2. Csendes

  Sok motoros szereti hallgatni a robogók kipufogócsövének hangját, azonban a legtöbben meglehetősen idegesítőnek vélik ezeket a zajokat. Ha Te is utóbbiak közé tartozol, az e-robogókat Neked találták ki!  Ezen járgányok természetesen teljesen csöndesek. Ennek egyik nagy előnye, hogy csökkentik a zajszennyezést és a fülnek sincs szüksége extra védelemre. Sőt, a szomszédok is hálásak lesznek reggelente, amikor felpattansz a robogódra! 

 3. Tökéletes a városi közlekedésre

  A legtöbb közlekedési eszközt nem városon belüli furikázásra találták ki, a Citiwell robogók esetében azonban más a helyzet. Bátran használhatod őket munkába járáshoz, vásárláshoz vagy egy gyors körhöz is. Gondoltad volna, hogy a városon belüli használatnál a gyakori fékezés során az akkumulátorod visszatölt? Ez pedig a városi közlekedésnek kedvez.

  Citiwell 100% elektromos robogó
 4. Pénztárca kímélő

  Az elektromos motorkerékpárok egyik legnagyobb „hátrányának” a relatíve magas vételárat tartják, azonban az idő múlásával a befektetés megtérül. Éves szinten akár 60-80 ezer forintot is spórolhatsz velük. Például évi 5 hónap rendszeres használat (napi 30 km megtétele) esetén, egy 3 literes fogyasztású benzines robogóhoz képest az üzemeltetés és karbantartás a Citiwell e-robogókkal lényegesen kevesebb kiadással jár. 

 5. Jó teljesítményű

  Az e-motorkerékpárok fantasztikus teljesítményűek és gyorsak is. Lineáris, 100%-os azonnali nyomatékkal olyan gyorsulást érhetsz el, amelyre az üzemanyaggal hajtott motorok nem képesek. Ezt az élményt pedig a kefe nélküli 3000W-os BOSCH motor adja neked.

 6. Könnyen tölthetők

  Az elektromos autókkal szemben, az e-robogók szinte bárhol tölthetők, hiszen nem kell hozzájuk speciális töltőállomás. Nincs másra szükséged csak egy fali konnektorra!

  Citiwell 100% elektromos robogó
 7. Alacsony fenntartási költségek jellemzik

  Az e-robogóknál kevesebb alkatrészre kell költened, mint benzines/dízeles testvéreiknél. Nincsen például olaj, gyújtógyertya vagy fogasszíj, így a fenntartási költségek is olcsóbbak, nem beszélve arról, hogy a szénkefe nélküli elektromotor meghibásodásának esélye minimális. Kevés alkatrészt kell gyakran ellenőrizni, illetve cserélni, amellyel nemcsak pénzt, hanem rengeteg időt is spórolhatsz. Garantált a gyors javítás és könnyű a karbantartás!

 

Royal-Kert Kft-nél teljes szívvel hiszünk a Citiwell e-robogókban. Bármilyen probléma esetén jelezd azt nekünk, mi pedig 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és szakembereinkkel segítünk mindenben!

 

Záró gondolat

Az elektromos robogók pénztárca kímélők, jó teljesítményűek, tökéletesek a városi közlekedésre, sőt a mindennapokat is csendesebben és zöldebben élheted meg.

 

Válaszd a Citiwell 100% elektromos robogót!