Miért válaszd a Citiwellt?

Ha szeretnéd Te is e-robogóval megélni a mindennapokat mutatunk 10 indokot amiért érdemes a Citiwellt választanod!

 1. Pénztárca- és időkímélő megoldás

  Az üzemeltetés és a karbantartás költsége minimális. Csak nagyon kevés alkatrészt kell folyamatosan ellenőrizni, nincs többé tankolás és olajcsere, a lítiumos akkumulátor pedig pár perc alatt kicserélhető. Az egyetlen feladatod a robogó töltése, amelyhez csupán egy fali konnektorra van szükséged!

 2. A Citiwell csapata elkötelezett a vásárlók iránt

  Amennyiben bármilyen probléma lépne fel e-robogóddal kapcsolatban, bátran jelezd azt nekünk, mi pedig 48 órán belül reagálunk kérésedre és legjobb tudásunk szerint segítünk!

 3. Jó teljesítményű motorral rendelkezik

  A Citiwell elektromos robogókkal akár 50-60 km-t is megtehetsz az akksi töltése nélkül. Kefe nélküli, akár 3.000W-os Bosch elektromotorjaink teljesítménye garantáltan nem fog cserben hagyni. A kategóriában elérhető legnagyobb teljesítményű motort kínáljuk Neked!

 4. Tökéletes városi közlekedésre

  A Citiwell robogókkal halkan furikázhatsz a városban, használhatod őket munkába járáshoz vagy akár egy laza körhöz is. A városi közlekedés pedig csak előnyödre válhat, hiszen a gyakori fékezés során az akkumulátor visszatölt.

 5. Személyre szabhatod e-robogódat

  Nálunk három különböző modell közül is választhatsz ízlésed szerint. Mindegyik robogónk három-három színben is elérhető, így garantáltan megtalálod a Neked tetszőt! Kiválaszthatod, hogy gondozásmentes zselés vagy lítium-ionos akkumulátort szeretnél, sőt extrákkal (pl. hátsó doboz) is feldobhatod kedvencedet!

 6. Gazdag felszereltséget kínálunk

  Ha szeretnéd tölteni mobilodat könnyen megteheted azt beépített USB töltő segítségével. Tolatásnál használhatod a hátramenet funkciót, így könnyen megoldhatod a fordulást. A digitális kijelzőnek köszönhetően pedig könnyebb és élvezetesebb a közlekedés.

 7. Mobil app is rendelkezésedre áll

  A Citiwell robogódhoz letölthetsz egy applikációt, amivel folyamatos műszaki információkat kaphatsz járművedről. Például utána nézhetsz, hogyan áll éppen akksid töltöttsége vagy a riasztórendszert is szabályozhatod.

 8. Akár 2 év garanciát is kaphatsz

  Ha lítiumos modelljeink valamelyikét választod, akkor 2 év garanciát vállalunk elektromos robogódra. Amennyiben viszont gondozásmentes-zselés akku mellett teszed le voksodat, akkor 1 évet biztosítunk.

 9. Hét helyen is jelen vagyunk az országban

  Viszonteladóink is rendelkezésedre állnak Magyarország szerte, így a Citiwell robogókat megtekintheted nálunk vagy partnereinknél egyaránt. Ha pedig kérdéseid vannak - mindenre válaszolunk!

 10. Ingyenes tesztvezetés

  Ha szeretnéd kipróbálni robogóink bármelyikét vásárlás előtt, akkor tesztvezetéseinket Neked találtuk ki! Honlapunkon pillanatok alatt leadhatod jelentkezésedet, hogy kollégáink fel tudják venni veled a kapcsolatot.

 

Éld át Te is az elektromos robogózás nyújtotta élményeket Citiwell modelljeink egyikén! Válaszd a Citiwell 100% elektromos robogót!