fbpx

E-robogózás a munkába járáson túl

Másfél éves tapasztalatunk alapján legtöbb esetben a munkahely és lakóhely közötti napi ingázás céljából vásárolják a Citiwell elektromos robogókat. Azonban nemcsak ilyen okból érdemes a környezetbarát, zéró károsanyag-kibocsátással működő kétkerekű használata felé kacsintgatni!

Csendes mindennapok

A hangtalan suhanás az élet minden területén előnyünkre válhat. Korai indulás vagy a késői hazaérkezés alkalmával nem zavarjuk a környékünkön élők pihenését, a turistákkal teli belvárosban pedig nem nyomjuk el robogónk hangjával a kiscsoportok beszélgetését. Ez a csendes közlekedés pedig még nagyobb önbizalmat adhat ahhoz, hogy e-robogónk - a KRESZ és egyéb szabályok betartásával - bárhol és bármikor használjuk.

 

 

Ügyintézés egyszerűen

Biztosan Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy be kellett ugranod a belvárosba ügyintézés céljából. A legtöbben ilyenkor vagy autóba, vagy tömegközlekedési eszközre pattannak. Habár a centrumban elég sok megálló található, mégis sok esetben a külvárosból vagy az agglomerációból csak többszöri átszállással közelíthető meg. De autóval sem sokkal jobb a helyzet, hiszen parkolót találni csúcsidőben szinte lehetetlen. Ráadásul, ha mégis akad egy szabad hely, valószínűleg igen magas parkolódíjjal szembesülünk. Robogóval viszont (általában) ingyenes a köztéri parkolás. Ráadásul egy autó számára kijelölt parkolóhelyen két motorkerékpár parkolhat egyszerre, valamint segédmotoros kerékpárral járdán is várakozhatunk, amennyiben nem foglalja el a járdának több mint felét és mellette legalább 1,5 méter hely szabadon marad.

 

 

Futárkodás

Egyre több, kiszállításra szakosodott céggel találkozunk. Sok esetben pedig a saját jármű kritériuma az állás megszerzésének. Amennyiben a dugókat elkerülve szeretnéd futár feladataid minél gyorsabban ellátni, az elektromos robogó tökéletes választás! A dupla lítium-ion akkumulátorral felszerelt típusok 90-110 km megtételére is alkalmasak egy töltéssel, ráadásul a gyors töltőnek köszönhetően 2,5-3,5 óra múlva teljes töltöttségi szinten folytathatod az utadat! Így ha este kimozdulnál otthonról, nyugodt szívvel pattanhatsz ismét az e-robogódra!

 

Túra és piknik a környezetben

Ki ne szeretné úgy járni a természetet, hogy közben sem az élővilágot sem a túrázókat nem zavarja? Egy Citiwell robogó a mászóképességének köszönhetően megbízható társad lesz az erdei utakon is. Ráadásul a hátsó dobozban a piknik kellékeit is nyugodtan magaddal viheted!

 

 

Városnézés                           

Mindig elképedve figyeltük, hogy a mediterrán országokban mennyire élvezik az emberek a szabadságot és praktikumot, amit a robogózás nyújt. A Citiwell e-robogók ezt az életérzést repítik el hozzád. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően kényelmesen és környezetbarát módon fedezheted fel városod és környékét, ráadásul elég hozzá egy 14 éves kortól megszerezhető segédmotoros kerékpár jogosítvány is!

 

 

Amennyiben szívesen váltanál elektromos robogóra, nézz körül webshopunkban!

Weboldal tulajdonosa:

ROYAL-KERT KFT.
Adószám: 12609046219
Cégjegyzékszám: 19 09 505761

 

 

Hoszting:

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Adószám: 14571332-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-909968

 

Webmester:

Innovatív Marketing Megoldások Kft.
Adószám: 25803965-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-338878