fbpx

100% elektromos
Citiwell 100% elektromos robogók


Múlt és jelen

Közel

0
értékesített motor országosan, a 2020-as évtől kezdődően
Image

Robogóink főbb tulajdonságai röviden

 • A Citiwell elektromos robogók rendelkeznek EU típusbizonyítvánnyal, megfelelőségi igazolással (EC COC), típustáblával és jóváhagyási számmal. A jogszabályi megfelelésnek köszönhetően robogóink biztonságos közúti közlekedésre megfelelnek.
 • Bosch (2000W, 3000W) kefe nélküli agymotorja kiváló gyorsulást (legyorsulja a benzines robogókat) és kapaszkodó képességet biztosít. A két állásos kapcsolóval választhatsz ideális sebességtartományt, a biztonságról és rövid fékutakról az első és hátsó tárcsafék gondoskodik. Fékezéskor a felszabaduló energiát az EBS rendszer (Energy Recovery System) elektromos árammá alakítja át és visszatölti az akkumulátorba, akár 5%-ot.

 • A szükséges energiát a gondozásmentes, zselés akkumulátor és a kiemelhető, lítium-ion akkumulátor biztosítja. Az akkumulátorba szerelt BMS rendszer (Battery Management System) védi a cellákat, nem engedi, hogy az akkumulátor túlmelegedjen, túltöltsön. Védelmi feladatai mellett pedig hasznos, részletes információt ad az akkumulátor állapotáról.
 • Teljeskörű LED világítás garantálja a minimális fogyasztást.
 • A műszerfal könnyen áttekinthető és számos visszajelzést ad (sebesség, akkumulátor töltöttségi szintje, világítás, irányjelző, megtehető km szám, egyéb státusz visszajelzések).

 • Az elektromos robogók USB töltőcsatlakozóval (így az okostelefon vagy más mobil eszköz kényelmesen tölthető vezetés közben) és beépített riasztóval vannak szerelve.

 • A riasztó, eltolás elleni védelemmel is kiegészül. Ha illetéktelen próbálja elvinni a robogót, akkor a villanymotor ellenkező irányban kezd el hajtani, megakadályozva ezzel az eltolást.
 • Ingyenes letölthető applikáción keresztül többek között kulcs nélküli indítás és a riasztó funkciók programozhatóak.

 • A lítium akkumulátor könnyen kiemelhető és a motoron kívül is tölthető. Egyes típusokban szériafelszereltség a gyorstöltő, egyesekhez pedig opcionálisan kérhető. A gyári töltő IP67 védett és bármilyen háztartási 230V-os aljzatba használható.
 • A termék szakszerviz által összeszerelve és beüzemelve kerül kiszállításra.

 • Robogóinkra és az alkatrészekre nem kell heteket/hónapokat várni. Nagy számú készlettel rendelkezünk.
Image

2021-ben elhoztuk az ígért újításokat. (a többi jól bevált, kedvelt típusok megtartása mellett).

Újdonságaink többek között a kedvelt S1 kivehető, lítium-ion akkumulátorral, új Veracruz modell dupla lítium-ion akkumulátorral és a szintén dupla lítium-ion akkumulátoros Fantasy.

A termékkínálat bővítése során fontos szempont volt a felmerült vevői igények kielégítése.

2022-ben újabb újdonságokkal készülünk, hogy kielégítsük vásárlóink igényeit. Új, dupla akkumulátoros modell, melynek kinézetét egyelőre rejtély övezi, de hamarosan kiderül mit rejt az elsötétített kép.

2022-ben várhatóan újra megnyílik az elektromos robogó pályázat, így nálunk is vásárolhatsz nyertes pályázattal, mivel termékeink megfelelnek a legutóbbi pályázat feltételeinek.

Számos partner országszerte.

Image

Közös partneri együttműködés
Ördög Nórával

(Junior Prima díjas televíziós műsorvezető, szerkesztő).

Nóra mai napig egy fekete, lítiumos Cruise motort használ, amit számos posztban, blogvideójában meg is osztott követőivel (közel 1 millió követő különböző csatornákon).

Kiemelt partneri kapcsolat az Országos Polgárőr Szövetséggel.

Így már Csongrád-Csanád Megye, Baranya Megye és Takácsi polgárőrei is a Citiwell robogóinkat használja.

Korábban, még ünnepélyes rendezvényen került átadásra további 11 db Citiwell elektromos robogó Szegeden a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének. Az átadás a gombra kattintva tekinthető meg.
Megnézem
Eseményekben és történésekben gazdag évet tudhat maga mögött a takácsi polgárőrség. Az év végére újabb izgalmak érték az egyesületet, hiszen zöld utat vett az eszközparkjuk fejlesztése.
Megnézem
Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége: 6 db Citiwell robogó
Megnézem

A COVID miatt Cseh László elnök úr egymaga, rendezvény nélkül vette át motorjainkat:

Megnézem
Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége: 13 db S1 Citiwell robogó
Megnézem
Gönyűi Polgárőr Egyesület: 2 db Citiwell robogó
Megnézem

Médiamegjelenés

2022-ben még több videós tartalom és médiamegjelenés
Image
Image
Motorunkat az RTL Klub autós magazinja is tesztelte, ami az alábbi linken tekinthető meg (az elkészült anyag 11:35-18:30 perc között látható)
Motorunkat ismét az RTL Klub autós magazinja tesztelte, ami az alábbi linken tekinthető meg (az elkészült anyag 15:30 perctől látható)

Weboldal tulajdonosa:

ROYAL-KERT KFT.
Adószám: 12609046219
Cégjegyzékszám: 19 09 505761

 

 

Hoszting:

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Adószám: 14571332-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-909968

 

Webmester:

Innovatív Marketing Megoldások Kft.
Adószám: 25803965-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-338878

 

Mobil menü